26.04.2024

Тендітна і сильна: дільнична офіцерка зі Збаражчини розповіла про вибір професії

Креатор буд

Дільничний офіцер поліції живе проблемами населення. Саме до працівників цього підрозділу люди звертаються найчастіше.

І хоча зазвичай кажуть, що служба в органах – не жіноча справа, тендітну жінку у формі добре знають усі мешканці містечка Збараж. Тетяна Вадуцька не просто дільничний офіцер. За понад 10 років служби вона здобула і повагу, і довіру серед колег, більшість із яких, звісно, чоловіки.

Одягнути форму Таня мріяла з дитинства. Змалечку йшла до своєї мрії: займалася спортом, обрала навчальний заклад для вступу. В 2006 році дівчина здійснила перший крок на шляху до свої мети – вступила у Львівський державний університет внутрішніх справ.

У 2013 році заступила на посаду дільничного інспектора у Збаражі. Домашні скандали, сварки між сусідами, галасливі посиденьки зі спиртним, дрібні крадіжки, колишні в’язні та інший складний контингент. З усім цим щодня довелося стикнутися капітану поліції. Іноді доводиться працювати, виходячи за рамки своїх обов’язків – десь поговорити «по-чоловічому», десь підтримати добрим словом.

Незважаючи на всі складнощі некабінетної професії, поліцейська сумлінно виконує усі покладені на неї обов’язки , а головне – любить свою роботу.

Основним орієнтиром у роботі є думка населення, впевнена Тетяна Вадуцька. Якщо люди бачать, що ти насправді робиш усе можливе, щоб навести лад: захищаєш їхні права, здоров’я, життя і майно, то і громадська думка про поліцію буде позитивною. Головний показник у роботі поліції – подяка від громади.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,