25.04.2024

Тарифи європейські, а життя – ні: чому Україні важливо змінити вектор розвитку розповіла Юлія Тимошенко у Тернополі

Креатор буд

Послухати людей, дізнатися чим вони живуть, про їхні проблеми та турботи. Із такою метою прибула на Тернопільщину голова партії “Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»” Юлія Тимошенко.

Зустрівшись із тернополянами народна депутатка почула про одну із наболілих проблем –тарифи. Зокрема, вартість електрики.
Все ж нам продають її за захмарними цінами, за словами Юлії Тимошенко. І переконана – атомна енергетика України самостійно може забезпечити побутові потреби населення. Така ж ситуація і з газом. До 2014 року українці використовували власне блакитне паливо, а імпортоване лише для промисловості, зауважила депутатка.

Люди обурювалися, адже за власні кошти ще недавно прокладали газові труби, а тепер мають сплачувати за них додатково. Те, що держава не виконує роль арбітра між корпоративними кланами і народом, призвело до зубожіння. Тому немає справедливості в країні, наголосила Юлія Тимошенко. Як і немає енергоринку.

Тобто більшість проблем, із якими стикаються українці зараз – створені штучно. Тарифи, податкові нововведення, Закон про ринок землі, через який Україна може втратити найцінніше. Все ж щоб люди жили гідно, слід об’єднатись патріотичним силам і разом стати на захист.

Юлія Тимошенко запропонувала переформатувати коаліцію, зробити сильний національно-патріотичний уряд, поміняти докорінно стратегію. Лідерка Батьківщина закликала не чекати наступних виборів, а самим об’єднуватись і впевнено сказати діючій владі залишити країну в спокої, або різко змінити курс відповідно до потреб людей.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,