02.05.2024

Танцювальний колектив “Bright Emotions” привіз “золото” з престижного конкурсу у Тернопіль

Креатор буд

“Перехопило подих, сльози на очах та ейфорія”, — такі емоції переповнювали юних тернопільських артистів у момент нагородження. Танцювальний колектив “Bright Emotions” привіз золото із наймасштабнішого фестивалю “ART DANCE”. Про підготовку та враження — читайте далі.

Уже не вперше танцювальний клуб “Bright Emotions” виборює призові місця. Та цього разу, розповідають, участь взяли в конкурсі масштабнішому. “ART DANCE” — фестиваль, який об’єднує майже 15 000 танцюристів, проводить змагання у п’яти відбіркових турах по всій Україні.

Ті команди, які на цьому етапі здобули звання діамантового та золотого чемпіона проходять у грандіозний фінал. Там змагаються за грошову винагороду. Цьогорічний фінал відбувся у Львові, та через повномасштабне вторгнення, чимало команд не мали змоги долучитися до танцювального чемпіонату, каже керівник і хореограф танцювальної студії “Bright Emotions” Ірина Лилик.

“Bright Emotions”про фестиваль дізналися ще кілька років тому. У 2020 році вирішили взяти участь й потрапили у відбірковий тур у Івано-Франківську. Наші вибороли золото й увійшли в топ-3 танцювальних колективів за версією фестивалю “ART DANCE”.

На змагання їздили представники старшої команди під назвою “Feel It” та молодші — “Bright Kids”. Це діти віком від 9 до 12 років. Хореограф молодшої групи Вікторія Блаженко розповідає, що змагання такого рівня для юних артистів проводилися вперше. Проте, для них такі фестивалі є важливим досвідом, який дарує можливості, емоції, досвід. Більше — дивіться.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,