24.04.2024

Сигналізація для помешкань: влітку активізуються квартирні злодії

Креатор буд

Квартирні крадіжки – один з найпоширеніших видів злочинів. Орієнтовно щохвилини в Україні обкрадають квартиру. Сучасні злодії стають професійнішими і громадяни часто самостійно не в змозі захистити помешкання від непроханих гостей. Саме тому найдієвішим способом захисту помешкання є охоронна сигналізація поліції охорони.

У літні місяці кількість незаконних проникнень до помешкань громадян та крадіжок з них у середньому збільшується на 60-70%. Але, як показує практика, там, де встановлена охоронна сигналізація поліції охорони – ймовірність обкрадання квартир знижується практично до нуля.

Пультова охорона квартир здійснюється в цілодобовому режимі, а при отриманні тривожних сповіщень за лічені хвилини забезпечується прибуття озброєного наряду поліції охорони.

Для усіх, хто турбується за безпеку своєї оселі поліція охорони пропонує вигідні умови: встановити охоронну сигналізацію у розстрочку до 6 місяців та без %. Також можна замовити охорону помешкання лише на період вашої відсутності вдома. Встановлення та оренда обладнання – безкоштовна, ви сплачуєте лише абонентську плату.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,