26.04.2024

Страви на будь-який смак: у магазині “Миска” приготували особливе меню до новорічних свят

Креатор буд

На крафтовому виробництві у магазині “Миска” спеціально до новорічних свят доповнили меню. У асортименті різні види замороженої продукції: вареники, голубці, млинці, сирники, величезний асортимент м‘ясних страв і навіть вегетаріанські страви. Загалом все те, чим можна швидко та ще й вишукано накрити стіл на Різдво або Новий рік.

А відтепер, щоб задовільнити потреби усіх покупців, у магазині можна знайти навіть продукти без глютену. Це речовина, яка знаходиться в злакових продуктах, проте є люди, які мають на неї алергію.

“Ми маленьке сімейне виробництво, яке дуже прислуховується до того, що говорять наші клієнти. Саме так виникла ідея безглютенового меню. На це був запит, люди приходили і хотіли безглютенових напівфабрикатів, такого аналогу немає, ми перші хто таке зробив у Тернополі”, — пояснила власниця магазину “Миска” Ірина Чайківська.

Ірина каже, тепер і люди з непереносимістю глютену, зможуть побачити на святковому столі традиційні вареники з капустою, картоплею і вишнею.

Загалом асортимент у меню великий. Родзинкою є те, що усі заморожені страви роблять самотужки просто за склом в приміщенні магазину. Там облаштували сучасне виробництво де і створюють усі смаколики. Потім страви заморожують за передовою технологією – за допомогою камер шокової заморозки. Усе роблять з якісних і свіжих продуктів, не використовуючи при цьому смакові добавки та замінники. Продавчиня показує популярні страви.

Для особливої зручності клієнтів у “Мисці” діє безкоштовна доставка по Тернополю і приміській зоні.

Знаходиться магазин на вулиці 15 квітня, 6, в заводі «Оріон», біля «Абриколю» та «Торби».



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,