29.04.2024

Страшно чи модно: що думають батьки про нову дитячу іграшку Хагі Вагі

Ваша реклама

Встигнути за дитячими трендами. Прилавки магазинів рясніють новими персонажами, діти хочуть модну іграшку, а батьки жахаються її вигляду. Ось вона – страшно популярна Хагі Вагі.

Хагі Вагі — це персонаж комп’ютерної гри, з лякаючим сюжетом на виживання. Іграшка має доволі незвичну зовнішність, яка, на перший погляд, видається дивакуватою і кумедною. Сам же персонаж Хагі Вагі обіймає, щоб убити. В нього є подруга Кісі Місі та ряд інших персонажів, які зараз популярні серед дітей. Іграшки такі розраховані на аудиторію віком від 16 років. Але популярні серед набагато молодших дітлахів.

“Мамо, купи іграшку, бо всі діти у садочку її мають”. Такі запити Катерина почула від своєї п’ятирічної доньки. Каже, одразу ж почала вивчати про іграшку все, аби і дитині пояснити чи Хагі Вагі добре створіння, чи ні. А одного разу її донька натрапила на відео у ютуб, і Хагі Вагі налякали дитину. З того моменту такої іграшки Валерія не хоче.

Попри застереження батьків, іграшки з полиць магазинів потрохи забирають. Але якщо когось не лякає вигляд Хагі Вагі, то спиняє ціна, кажуть продавці. Вартує страшна іграшка 300 гривень, подекуди більше.

Чи не нашкодить нова забавка психіці малечі — розповіли психологи.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,