03.05.2024

Стало відомо, доки сніжитиме на Тернопільщині

Ваша реклама

Метеорологи оприлюднили прогноз погоди на Тернопільщині. Найближчими днями в області прогнозують опади.

У четвер, 6 квітня, на Тернопільщині буде хмарно. Прогнозують опади переважено у вигляді мокрого снігу та дощу, вночі місцями значні. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці налипання мокрого снігу. Вітер північно – західний, 9 – 14 м/с, вночі та вранці пориви 15 – 20 м/с., слабка хуртовина. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 0 – 5º тепла.

У Тернополі також очікується хмарність. Опади переважено у вигляді мокрого снігу та дощу, вночі значні. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці налипання мокрого снігу. Вітер північно – західний, 9 – 14 м/с, вночі та вранці пориви 15 – 20 м/с., слабка хуртовина. Температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 2 – 4º тепла

7 квітня прогнозують хмарність з проясненнями. Вночі опади переважно у вигляді мокрого снігу та дощу. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно – східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 4º тепла, вдень 2 – 7º тепла.

8 квітня метеорологи обіцяють хмарність з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно – східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 5 – 10º тепла.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,