26.04.2024

“Срібло” на Кубку України з веслування виборола тернопільська спортсменка Єлизавета Ліщина

Ваша реклама

Ще одне досягнення здібної тернополянки. Спортсменка Єлизавета Ліщина виборола “срібло” на Кубку України з веслування. Як відбувалася підготовка до важливих змагань дівчина розповіла нашим журналістам.

Радість і щастя. Такі емоції переповнювали Лізу, коли дізналась, що посіла друге місце на Кубку України з веслування на байдарках і каное. Змагання досі тривають, тому із Єлизаветою та її тренером Ігорем Ладикою спілкуємось відеозв’язком.

Те, що вдалось вибороти “срібло” у категорії юніори байдарка — одиночка на дистанції 1000 м, каже Ліза, досі не вірить. Було важко, але додає, це її улюблена дистанція.

Кубок України із веслування на байдарках і каное проходить в Умані. Всього у змаганнях бере участь 21 команда із 430 спортсменів з різних куточків України. Ліза готувалася до них, розповідає, декілька місяців.

Цим видом спорту Ліза займається із четвертого класу. Зараз їй п’ятнадцять, вона навчається у коледжі та мріє стати тренером. Хоча, додає, це важка робота. Проте, тренер Лізи — Ігор Ладика переконаний, у спортсменки все вдасться.

Більше — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,