10.05.2024

Список блогерів і діячів з доказами підтримки путінського режиму формують тернополяни

Ваша реклама

theylovewar.com – “Вони люблять/підтримують війну”. Такий сайт розробили і запустили у Тернополі. Тут збирають інформацію про російських та українських блогерів, політиків, спортсменів та інших відомих діячів, які відкрито підтримують путіна та війну проти України, замовчують правду про події у нашій країні чи поширюють дезінформацію.

“Ідея створення цього сайту в суспільстві літала. Ми просто відчули, що це потрібно робити саме зараз. І зробили його буквально за два дні”, — стверджує засновник сайту Петро Заставний.

Робоча назва проєкту “Список зрадників”. Тут фото так званих “зірок” зі скріншотам постів, записами відео, де ті висловлюють свою позицію. Все збирають як доказ. Щоб у майбутньому, коли Україна переможе, пропагандисти не уникнули покарання і не могли різко змінити свою позицію, мовляв, не знали, не розуміли, що відбувається.

Фінансова підтримка розробникам проєкту не потрібна. Вони самостійно забезпечують роботу ресурсу. Але просять українців приєднуватися і разом збирати докази пропаганди відомими діячами. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,