29.03.2024

Справа Порошенка: у Тернополі влаштували акцію підтримки київських мітингувальників

Креатор буд

Оголосили вирок у справі п’ятого президента України. Суд відпустив Петра Порошенка під особисте зобов’язання. В той час, поки у Печерському районному суді Києва тривало засідання, столичних мітингувальників підтримали у Тернополі. Під стінами облради та адміністрації зібрались активісти. Серед гасел, які звучали – “Ні політичним переслідуванням”, “Ні знищенню демократії”.

«Ми тут зібралися в підтримку мітингу, який сьогодні проходить в Києві. Ті люди, які не змогли поїхати туди з нашими однодумцями, зібралися тут їх підтримати», — відзначив учасник мітингу Роман Данилюк.

Учасники мітингу кажуть, не байдужі до долі України і зараз відстоюють гідне майбутнє. Адже йдеться не про  лідера опозиції конкретно, а усіх – хто зазнав політичних переслідувань. Вони пов’язані із справою Шеремета, Марусею Звіробій, Софією Фединою та Тетяною Чорновіл.

Український народ не є таким як в Росії і не є таким як в Білорусії та інших країнах, які можуть диктаторів терпіти десятками років. У цьому переконаний ще один мітингувальник Михайло Паламарчук.

В час війни головним завдання нинішньої влади  має бути укріплення кордонів України на всіх позиціях, переконують люди. А справа проти Порошенка – це марнування часу та ігнорування реальної загрози – Російської агресії. Активісти зазначили, якщо їх не почуюють будуть і надалі збиратись для висловлення своєї позиції.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,