29.03.2024

Швидко та екологічно: тернополянин розповів про переваги електросамокатів

Креатор буд

Екологічно та зручно. Уже два з половиною роки так пересувається Тернополем Денис Терещенко. Транспортний засіб чоловіка – електросамокат.

Чоловік зазначив, що у порівнянні з автомобілем, пересування на такому самокаті суттєво економить час. З одного кінця міста в інший він доїжджає максимум за 40 хвилин. Так, з моменту придбання, на двоколісному Денис подолав уже 1700 кілометрів. Крім того, електричний транспорт дуже виручав у час карантину.

Самокат легко і зручно складається отож, через сходами його можна нести. Вага “електричного” коня 12,5 кілограм, а максимальна швидкість 30 кілометрів за годину.

Денис Терещенко заплатив за свій електросамокат, ще тоді – 11 тисяч гривень. Він переконаний, що це вигідніше, аніж витрачати гроші на таксі чи маршрутки.

Як альтернатива є ще варіант – брати напрокат. У Тернополі діє така послуга. За словами працівниці прокату, найчастіше бронюють на вихідні.
Окрім цього, уже діють екскурсії Тернополем на електросамокатах. Обмеження лише у кількості, адже на великі групи транспорту поки, що не вистачає. Їх будуть проводити центральною частиною Тернополя. Стартують вони уже цього літа.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,