29.04.2024

Потрійне диво: щасливою мамою трійні стала Діана Поберезька зі Збаража

Ваша реклама

Два хлопчики та дівчинка. Таке поповнення у родині лікарки Діани Поберезької та її чоловіка-підприємця Володимира Філика з Тернопільщини. Троє малюків  народилися 15 листопада, а щасливими батьками стали лікарка Діана Поберезька та її чоловік-підприємець Володимир Філик.

Крихітки з вагою 1 440 г, 1 730 г і 1 280 г виходжують у відділенні інтенсивної терапії для новонароджених. Однак уже й там, у кювезах, мати розповідає, малюки свій характер показують.

З іменами для малюків вже визначились — старший Владислав, середущий – Дем’ян та наймолодша донечка – Злата. Молода мама розповідає, вагітність планували, тому з нетерпінням чекали на своїх діточок.

Діана ділиться, коли була на 30 тижні вагітності, у неї піднявся тиск. Тому її госпіталізували до перинатального центру “Мати і дитина”.

За слова генерального директора КНП “Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр “Мати і дитина” Віктора Овчарука, багатоплідні вагітності до 37 тижня, як правило, рідко тривають,  наша героїня  народила на 33 тижні.



Джерело | Т1 Новини