25.04.2024

Школи Тернопільщини доєднуються до програми “lifecell Академія”

Креатор буд

На Тернопільщині запустили програму для школярів “lifecell Академія”. Суть її дуже проста: з кожної школи, що бере участь в програмі, мобільний оператор нагородить по завершенню навчального півріччя 15 найкращих учнів. Для того, щоб стати переможцем, треба мати найвищий середній підсумковий бал.

Учні-переможці отримають рік користування пакетом послуг «Інтернет БЕЗМЕЖ» від lifecell.

Менеджер з продажу Тернопільського відділення lifecell  Сергій Оліх відзначив, що з початку 2021 року оператор lifecell розширив покриття на Тернопіллі. Тепер понад 275 населених пунктів отримали високошвидкісний мобільний інтернет.

У компанії раді, що можуть забезпечити дітям в невеличких населених пунктах доступ до швидкого мобільного інтернету.

Доєдналися до проєкту й учні Бучацької гімназії імені Володмира Гнатюка. Одинадцятикласниця Анастасія сказала, що сучасне навчання жодного дня не обходиться без онлайн спілкування з однокласниками та вчителями. Тому особливо важливо, аби діти навіть у маленьких і віддалених населених пунктах, мали якісний зв’язок та інтернет.

За словами Анастасії, зараз учні часто користуються можливостями інтернету. Там вони знаходять багато потрібної інформації для навчання, спілкуються з друзями, навчаються онлайн. Тому коли якісь проблеми з домашнім інтерном – мобільний інтернет в цьому дуже допомагає.

Особливо гостро питання якісного зв’язку постало після запровадження карантину, підкреслили вчителі гімназії. Відтепер учні можуть не лише користуватися доступними послугами одного з провідних мобільних операторів України, а й взяти участь у мотивуючому проєкті.

При дистанційному навчанні потрібен якісний зв’язок. Педагоги працюють в сучасній системі. Тому не залежно від того, чи є освітлення чи немає, діти завдяки доброму мобільному оператору можуть здобувати якісну освіту, відзначив директор гімназії Андрій Товпига. Колегу підтримала і вчителька інформатики та математики Галина Кафтан.

До того ж, представники компанії lifecell подарували навчальному закладу професійні волейбольні м’ячі. Окрім шкіл Бучача доєдналися до програми “lifecell Академія” школярі з Підволочиська, Озерної, Скали-Подільської та селища Козлів. В планах – залучити близько трьох десятків навчальних закладів Тернопільщини.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,