29.03.2024

Щирий і завжди веселий: із захисником України Ярославом Качуровським попрощались у Великогаївській громаді

Креатор буд

Тіло захисника України Ярослава Качуровського зустріли у на малій Батьківщині. Першими живим коридором на колінах зустріли героя у Великих Гаях.

Захисникові Ярославу Качуровському було 28 років. Він пішов захищати рідну землю після повномасштабного вторгнення російських військ. Загинув 6 вересня біля Балаклії на Харківщині.

Після молитви тіло Ярослава Качуровського повезли до рідного села Прошової. Дорогою зупинялися у кожному селі громади — Кип‘ячка, Товстолуг, Білоскірка, Грабовець, Баворів, Смолянка, Скоморохи. Всі охочі могли помолитися за захисника, подякувати за те, що не побоявся і пішов захищати країну від російського ворога, висловити співчуття рідним. Дорога додому Ярослава Качуровського була всіяна зірваним цвітом і сльозами людей.

У рідному селі героя зустріли теж на колінах. А далі разом із Ярославом односельчани йшли пішки до рідної домівки. Тут священник провів панахиду.

Ярослав Качуровський ніколи не нарікав. Був щирою і позитивною людиною. Веселий задирака, із посмішкою, згадують однокласники.

У Ярослава Качуровського залишилась дружина, донька, батьки, брат. Сумують за героєм рідні, друзі, громада. Низький уклін захисникові, який ціною власного життя захищав Україну, вічна пам’ять Герою.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,