19.04.2024

Що змінилося для водіїв на дорозі біля “Маяка”

Креатор буд

Аби було менше аварій. У Тернополі завершили облаштовувати кільце біля “Маяка”, а точніше на перетині вулиць Мазепи-Дружби-Чумацька. І вже відсьогодні тут розпочала діяти нова система організації дорожнього руху — тепер кільце головне, відзначив начальник відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Тернопільській області Андрій Петрук.

А ще додали дорожні знаки, зокрема попереджають про зміну організації дорожнього руху. Їх розташували біля кожного під’їзду до кільця, облаштували острівки безпеки та нанесли відповідну розмітку, яка попереджає водіїв про зміну транспортних потоків.

Окрім цього, відремонтували і верхній шар дорожнього покриття. Роботи тут розпочалися близько двох тижнів тому. Начальник відділу технагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик.

Сьогодні на ділянці вулиць Мазепи-Дружби-Чумацька потрулюватимуть поліцейські, аби водії були уважними до нових дорожніх знаків та змогли звикнути до “кругового руху”. Додамо, що кільце зроблять головним і на інших ділянках дороги. Зокрема на “рогатці” та вулиці Слівенській.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,