28.03.2024

Розповсюджував амфетамін та екстазі: у Тернополі затримали закладчика

Креатор буд

Екстазі, солі, амфетамін. Усі ці особливо небезпечні психотропні речовини виявили та вилучили працівники Тернопільського райуправління поліції у 44-річного жителя району.

Працівники тактико-оперативного реагування патрулювали Тернопіль. Їм на зустріч йшов чоловік, який, побачивши автівку поліцейських, різко змінив напрямок руху і пришвидшив крок.

ТОРівці наздогнали невідомого і під час проведення поверхневої перевірки виявили у нього закладки з наркотичною сировиною. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Спілкуючись із правоохоронцями чоловік зізнався, що вже встиг розкласти 48 пакунків і показав куди саме. Окрім цього він розповів, що дома має іншу частину наркотиків.

Під час обшуків у жителя району виявили та вилучили близько 120 закладок. Підозрюваний каже, що в інтернеті познайомився із чоловіком, який запропонував легкий та швидкий заробіток. За один сховок отримував 80 гривень. Пофасовані наркотики йому надсилалися поштою, а місця закладок невідомий повідомляв через соцмережі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,