29.04.2024

Розпочали допит свідків у справі смертельної ДТП, що сталася 8 квітня на просп. Злуки у Тернополі

Креатор буд

Допитали двох із семи свідків. Вони розповіли обставини смертельної ДТП, яка трапилась у Тернополі на проспекті Злуки  8 квітня цього року. 

Тоді внаслідок наїзду автівки у лікарні загинув 22-річний хлопець. Обвинувачений – водій Daewoo Олександр Мартинюк. Та не усі очевидці ДТП з’явились на суд.

За згодою сторін, засідання та допит решти свідків відклали на 2 вересня. Також у суді розглянули клопотання, щодо обмежувальних заходів стосовно обвинуваченого. Це носіння електронного браслета, заборона покидати місце проживання та спілкуватися зі свідками справи. Окрім того, здача закордонного паспорту. Ці обмеження попередньо  діяли до 16 серпня.
Захисник обвинуваченого Олександр Нюня заперечив задоволення такого клопотання. Аргументуючи це тим, що його клієнт з’являвся на усі судові засідання та не порушував покладених на нього обов’язків.

Не підтримав продовження дії клопотання і винуватець ДТП. Адвокат сторони потерпілих – батьків загиблого Петра, уточнив: попередньо підозрюваного тримали під вартою. Однак родичі Олександра внесли за нього заставу, майже 90 тисяч гривень.

Після перебування у нарадчій кімнаті суд вирішив продовжити на 2 місяці термін дії обмежувальних заходів.

Додамо, наступне засідання у цій справі відбудеться 2 вересня о 14 годині.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,