25.04.2024

Ремонтують вулицю Богдана Хмельницького: транспорт у Тернополі змінює маршрут

Креатор буд

Уже від завтра, 6 травня в Тернополі транспорт не буде їздити вулицею Богдана Хмельницького. Там розпочнуть ремонтувати дорогу.

Відповідно і тернопільським водіям потрібно заздалегідь спланувати свій маршрут. А ті, хто їздить громадським транспортом, мають врахувати у зміни у русі тролейбусів та маршруток.

За словами начальника управління транспортних мереж та зв’язку Тернопільської міської ради Олега Вітрука, автобуси, які курсують через вулицю Богдана Хмельницького, будуть здійснювати об’їзд через паралельну вулицю Вояків дивізії “Галичина”. З тролейбусами ситуація дещо інша. Це пов’язано з тим, що рух по вулиці Вояків дивізії “Галичина” передбачений лише в одному напрямку: від кільця “Шостого магазину” до проспекту Степана Бандери. Тролейбусні маршрути № 3,5, 11 будуть проходити вулицею Вояків дивізії “Галичина”.

Зазначимо, що дев’ятий тролейбус на час ремонтних робіт не буде курсувати. Такі зміни у маршрутах громадського транспорту триватимуть до 1 червня. Саме тоді планують завершити ремонт.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,