25.04.2024

Реальність та мрії: у Тернополі відкрили фотовиставку, учасницями якої є матері дітей з інвалідністю

Ваша реклама

У Тернополі діє фотовиставка про історії жінок, які змушені були зробити вибір.

Право на щастя. Так назвали ці світлини матусі. 10 жінок, ще від лютого, готувалися до презентації знімків. Суть виставки в тому, аби показати своє реальне життя, а водночас, трохи помріяти про майбутнє. Тож разом тут 10 тернополянок і 20 фото.

Перукарка, кухарка, держслужбовиця, організаторка заходів, туроператорка та не тільки. Саме за такими спеціальностями досі мріють працювати ці жінки.

Наразі вони недосяжні через важке випробування. Кожна із них виховує дитину з інвалідністю. Через відсутність центрів денного перебування – вони вимушені весь час приділяти своїм діткам. Тож аби привернути увагу до цієї проблеми, взяли участь у фотопроєкті “Право на щастя”.

За словами голови ГО «Рух – життя без меж» Олени Коваль, е б дало можливість жінкам ходити на роботу, а діткам – соціалізуватися.

Підтримати матерів прийшли й представниці влади у Тернополі та області. Вислухавши пропозиції та потреби учасниць проєкту, пообіцяли допомогти та реалізувати їхню мрію.

Додамо, що фотопроєкт “Право на щастя” триватиме у ТРЦ “Подоляни” впродовж двох тижнів, до 23 травня. А історії кожної із учасниць ви можете переглянути на нашій сторінці Т1 новини у соцмережах.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,