20.04.2024

Радість, розчарування і вихід в 1/8: тернопільські вболівальники про емоції на іграх збірної на ЄВРО-2020

Креатор буд

Тернополяни активно підтримували збірну України з футболу під час групового етапу ЄВРО 2020. І, розповіли, продовжать робити це на стадії плей-офф. Вчора, за результатами матчів суперників, Україна виборола останню путівку в 1/8 ЄВРО, посівши в групі третє місце.

Володимир Дмитрів – один із тих, хто відвідав матчі ЄВРО. У Нідерланди потрапити не вдалося через карантинні обмеження, натомість у Румунії, розповів, відбулося справжнє футбольне свято.

А от у Бухаресті було багато українців, які долучилися до свята футболу і підтримували команду вже на стадіоні.

Як розповів ще один вболівальник Андрій Фалендиш, всі паби, ресторанчики були завішані українською атрибутикою, всі співали, веселилися, до матчу із збірною Австрії.

Збірна програла, не витримавши натиску австрійців, яка у підсумку посіла друге місце і гратиме у плейоф із Італією. Частина вболівальників розчарувалися у грі команди, адже не побачили віддачі, яку показують на ЄВРО інші команди.

Поїхати і повболівати за збірну на ЄВРО чемпіонаті – неймовірний досвід, наголосили тернопільські вболівальники. Хоча і не простий. Карантин створив чимало перепон.

Та попри все наші земляки продовжують вірити у Збірну і вболівати за неї. Щоправда, робитимуть це вже тут, у Тернополі. Тим паче, на наступну гру потрапити буде не легко.

Матч 1/8 ЄВРО між Швецією та Україною відбудеться наступного вівторка, 29 червня, у Глазго, Шотландія.

Додамо, зі шведами українці грали 9 років тому на ЄВРО 2012. Тоді завдяки дублю Андрія Шевченка збірна Україна виграла 2:1.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,