26.04.2024

Писанки, які малювали діти у Тернополі, відправили захисникам на передову

Креатор буд

Тернопільські волонтери зібрали великодні гостинці для наших захисників. У святковому наборі все необхідне – паски, герметично запакована ковбаса, хрін. Додали писанки та патріотичні браслети, які напередодні на майстер-класі виготовили діти.

Ці символи світлого Христового Воскресіння вже везуть на передову, до наших воїнів, які зараз захищають Україну від російського вторгнення.

“Гостинці сьогодні укомплектовують, додають писанки, розмальовані дітьми, а також мясні вироби та бурячок із хроном. Усе передамо нашим хлопцям, які захищають Україну”, — відзначив волонтер, голова ГО “Платформа Єдності” Тарас Серетний.

Великодні набори перед упакуванням та відправкою на передову освятили. Чин освячення провів отець Руслан. Він побажав військовим перемоги, а Україні миру.

Волонтери, які займаються відправкою великодніх наборів дякують усім, хто долучився до ініціативи та допоміг, адже саме це показує усьому світові, що Україна єдина. Разом ми переможемо.

До приємної ініціативи доєднався депутат Тернопільської міської ради Роман Навроцький. Він підкреслив, що у цей час кожному солдату через такі гостинці важливо відчути частинку свого дому.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,