19.04.2024

Пункт обігріву для переселенців облаштували при в’їзді у Тернопільську область

Креатор буд

Більшість транспортних шляхів, якими евакуйовують українців, проходять через Тернопільщину. І щоб хоч трохи полегшити дорогу, служба автомобільних доріг облаштувала для людей пункт обігріву при в’їзді в область.

«Локація вибрана на дорозі, на якій найбільша інтенсивність руху. М30-найдовша в Україні, є найбезпечнішим коридором. Тому локацію вибрали тут, щоб надати допомогу та консультацію», — відзначив начальник Служби автомобільних доріг Тернопільщини Микола Довгошия.

Щодня тисячі українців рятуються від обстрілів та тікають з підвалів. Люди покидають Київ, Суми, Харків, Маріуполь та інші міста, в яких ворог тероризує мирне населення. Подекуди їдуть 3-4 дні, і щоб трохи перепочити в дорозі, можуть скористатися пунктами обігріву.

Пункт розгорнули поблизу с. Кам’янки. Волонтерять тут працівники служби автомобільних доріг області. Доєднатися і допомогти можуть усі охочі – приносити дитяче харчування, печиво, воду, чай, каву, засоби гігієни та речі першої необхідності. Детальніша інформація — за номером 097 929 04 40.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,