27.04.2024

Прикордонники затримали втікача від мобілізації із Тернопільщини

Ваша реклама

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Намагався втекти з України. Прикордонники затримали чоловіка з Тернопільщини, який намагався незаконно покинути Україну.

За інформацією Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, втікач від мобілізації — житель села Дичків неподалік обласного центру.

Чоловіка затримали військовослужбовці відділу “Вилок” на відстані 350 метрів до кордону разом із жителем села Бороняво, що на Закарпатті.

Загалом за минулу добу прикордонники Мукачівського загону зупинили на державному кордоні 12 чоловіків призовного віку, які мали наміри поза пунктами пропуску залишити територію України. П’ятьох правопорушників за 100 метрів до держрубежу затримали прикордонники відділення “Велика Бийгань”. Усі затримані є особами призовного віку, мешканцями Закарпаття.

Групу осіб затримали у результаті реалізації інформації наданої офіцерами оперативно-розшукового відділу військовослужбовці відділу “Лужанка”. Всього було затримано п’ять осіб, двоє з яких є організаторами незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків через кордон.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,