27.04.2024

Проєкт громадського бюджету: тернополяни хочуть облаштувати сквер на проспекті Злуки

Креатор буд

Зберегти зелені насадження і створити локації для прогулянок людей та вигулу собак. З такою амбітною, а головне корисною метою Віталій Чубатий з командою однодумців вирішили податися на громадський бюджет 2022.

Чоловік мешкає неподалік. Розказав, щоранку цією територією проходить чимало тернополян. І зробити цю територію сквером буде доречно.

За словами Віталія, проект передбачає декілька локацій: головна алея, велодоріжки, освітлення, лавчочки. В березовому гаю передбачено місце для відпочинку.

Створювали проект разом з усіма небайдужими тернополянами, пояснив Віталій. Тож максимально урахували усі пропозиції. Цими стежками щоранку гуляє чимало тернополян із собаками. Тож в проекті скверу передбачені і місця для вигулу чотирилапих. Тернополяни такій ініціативі тільки раді.

Зараз триває відбір проектів громадського бюджету до голосування. Тим часом активісти взялися інформувати тернополян про свою ідею та ініціативу. Створили громадську організацію «об’єднання наше майбутнє». І на місці майбутнього скверу щодня розповідають людям про проєкт облаштування території. Потребуватимуть і підтримки вже під час голосування, яке триватиме з 26 жовтня до 11 листопада.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,