06.05.2024

Програма “Перемовини та медіація” буде у Класичному університеті Тернополя

Креатор буд

Почесне звання “Doctor Honoris Causa” присвоїли ректору Нідерландської бізнес-академії, президенту Міжнародної Асоціації медіації Яну ван Звітену. Диплом «Почесний доктор університету» йому вручив ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий.

“24 роки тому я почав свою співпрацю з Україною. За цей час я побачив, як Україна змінювалась і розвивалась. Як вона перетворилася у сучасну демократичну державу. Я радий, що Європейський союз також це визнав. Також я бачив усі труднощі, з якими стикалися ваші люди, особливо в останні роки. Тому я думаю, медіація стала такою важливою в Україні зараз”, — відзначив Ян Ван Звітен.

Класичний університет Тернополя – унікальний, адже тут готові приймати інноваційні рішення, наголосив Ян Ван Звітен. Тому у цьому закладі вищої освіти розвиватимуть нову програму “Перемовини та медіація”.

“Я думаю, аспект перемовин є дуже важливим зараз, оскільки потрібно зважати на те, як буде проходити вступ у Європейський союз, на яких умовах. Саме ці навички допоможуть вирішити будь-які можливі конфлікти”, — сказав науковець.

Проєкт “Перемовини та медіація”, який реалізуватимуть у Класичному університеті Тернополя, переконаний почесний гість, зможе допомогти різним фахівцям, від дипломатів до політиків, наблизити не лише вступ до ЄС, а і найголовніше, мир для України.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,