24.04.2024

“Профі-центр” — акредитована школа швидкого вивчення англійської мови за методом Каллана і “Народний бренд” 2022

Креатор буд

Англійська за методом Каллана – найкращій спосіб вивчити іноземну мову за короткий час. У цьому вже переконалося чимало українців, саме тому підтримали компанію “Профі-центр” у конкурсі “Народний бренд” 2022. Школа англійської стала переможцем у номінації – “Приватні навчальні заклади, курси”.

“У тому, що ми отримали вже восьму підряд нагороду — велика заслуга того, за якою методикою ми працюємо. Люди, які поїхали за кордон у зв’язку зі складними життєвими обставинами, зараз надсилають нам дуже багато слів вдячності. І вони ще раз переконалися в перевагах методики, за якою ми працюємо”, — розповіла директорка компанії “Профі-центр” Ольга Гевко.

Більшість занять присвячені розмовній практиці, а завдяки постійній зміні викладачів, студенти не звикають до однієї вимови. У компанії “Профі-центр” наразі проводять навчання  в аудиторіях, і онлайн, тож студенти продовжують освоювати іноземну мову навіть за кордоном чи переїхавши в інше українське місто.

“Не зважаючи на війну ми продовжуємо вдосконалюватися, розвиватися і наші клієнти мають можливість додатково практикувати мови використовуючи спеціальний додаток, який можна скачати на мобільний телефон, ноутбук і вдома, окрім занять з викладачами, практикувати мову 24/7”, — пояснила директорка компанії “Профі-центр” Ольга Гевко.

Профі-центр є акредитованою школою Callan Method в Україні. Тому заняття онлайн тут також проходять на спеціальній платформі, розробленій спеціально для швидкого вивчення англійської дистанційно. Загалом в Україні працює 10 офісів компанії “Профі-центр” — зокрема у Львові, Чернівцях, Рівному, Житомирі. Відділення у Черкасах, Кропивницькому й Одесі з початку війни перевили на онлайн. Та найголовніше, вдалося зберегти фахівців, які продовжують навчати.

“Ми захоплюємось нашими клієнтами, нашими студентами. Вони не зважаючи на обставини, продовжують розвиватися разом з нами, продовжують нас підтримувати і вивчати англійську. І ми теж не будемо зупинятися на досягнутому”, — наголосила Ольга Гевко.

Попри складні часи у компанії “Профі-центр” продовжують працювати і головне, чого зараз бажають усім – перемоги і миру. Буде це — буде і все решта. Головне не зупинятися і продовжувати вдосконалювати себе.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,