29.04.2024

Про кінний спорт та створення стартапу: у тернопільському виші для студентів проводять відкриті лекції

Ваша реклама

У Західноукраїнському національному університеті провели шосту відкриту лекцію для студентів. Цього разу своїм досвідом та поглядами ділився Олександр Твердохліб – засновник кінно-спортивного комплексу “Baykov”.

Знайомство зі своїми слухачами чоловік розпочав із екскурсії. Показав що і де знаходиться, розказав, як у нього виникла ідея створення комплексу, із чого почалась любов до коней. Також поділився секретами, як поводитися із цими тваринами та як реалізувати мрію.

Олександр хотів донести найголовніше: мрії легко втілити в реальність, варто лише вірити у власні сили та наполегливо щодня, крок за кроком йти до своєї цілі.

Студенти ж від таких зустрічей у захваті. Зізналися, що навіть не могли мріяти, що матимуть змогу поспілкуватися з відомими та успішними людьми.

Від початку навчального року студенти вже встигли поспілкуватись та почерпнути нові знання від відомих спікерів. Секретами успіху з молоддю ділилися народні артисти України, фудблогери, приватні підприємці та бізнесмени.

Нагадаємо, започаткував таку ініціативу відомий тернополянин та викладач соціально-гуманітарного факультету Андрій Підлужний.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,