29.03.2024

Повідомити про наркозакладчиків тернополяни тепер можуть у чат-боті “DrugHunters”

Ваша реклама

Знайшов “закладку” – сфотографуй. У Тернополі почала діяти нова розробка патрульної поліції. Це чат-бот “DrugHunters”.

Головна місія програми – допомогти працівникам поліції швидше знайти людей, які поширюють наркотики та місця де це роблять. Адже лише протягом 10 місяців в Україні затримали понад 7 тисяч наркоторговців.

Чат-бот повністю анонімний. Отож, схема його роботи така: захотите у Телеграм, знаходите бот “Drug Hunter”, обираєте своє місто, тоді пишете адресу розташування “закладки”. При можливості прикріпіть фото або відео того місця. Надалі ж працівники поліції розглянуть заявку та віхдуть на виклик.

Пілотні запуски програми вже провели у Львові та Одесі. Нині чат-бот “DrugHunters” працює у всіх містах, де є патрульна поліція.

“Інформація, яка буде отримана за наслідком діяльності боту, а також інформація про закладників чи ті місця де є закладки, а також аналітична інформація, за наслідном опрацювання таких повідомлень буде в подальшому аналізуватися і в подальшому на глобальному рівні підрозділами наркозлочинності”, — заявив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,