24.04.2024

Попрощалися із захисником: тернополянин Ігор Федин завжди мріяв бути військовим льотчиком

Креатор буд

Із воїном Ігорем Федином попрощалися у Тернополі. Чоловік помер раптово, під час відпустки.

Для рідних і близьких це дуже тяжка втрата, бо він був опорою і надією. Ігор Федин — захисник України, який пройшов важкий життєвий шлях і зробив вагомий внесок в оборону країни. Чоловік 1971 року народження, вчився в школах №11 та 21. Учнем зустрів свою майбутню дружину. Вона подарувала йому двох дітей, і саме заради них Ігор пішов боронити Україну.

У 2020 році підписав контракт зі Збройними Силами України. Тож на початку повномасштабної війни пішов боронити українські території. За час проходження служби воював на багатьох напрямках. Зокрема і на Донеччині. Однак, довго бути на фронті не зміг, через стан здоров’я продовжував службу у Тернополі.

З юних років чоловік мріяв бути військовим льотчиком. Через вади серця, змушений був зробити інший вибір. Тож навчався і працював механіком, любив ремонтувати техніку, зокрема військову. Після армії воїн повернувся до рідного Тернополя. Тоді поєднав своє життя зі Службою безпеки України.

Ігоря згадують дуже самостійним, ще змалку. У 23 роки чоловік втратив батька і на його плечі впала велика відповідальність. Він став головою родини. Згодом від важкої хвороби померла і дружина. Тож він залишився один, виховуючи двох дітей.

Помер захисник під час відпустки, у Тернополі, у нього зупинилось серце. Рідні та знайомі кажуть, у їхній пам’яті Ігор завжди буде жити. І зараз вони не можуть повірити в його смерть.

Поховали чоловіка з усіма почестями на Микулинецькому кладовищі, поруч з покійною дружиною. Вічна пам’ять та слава захиснику!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,