26.04.2024

“Pop it” і “simple dimple”: що думають тернополяни про нові трендові іграшки

Креатор буд

Незвичні слова поп-іт і сімпл дімпл сьогодні знає майже кожна дитина. Дослівно Поп Іт перекладаєтеся як – «лусни мене». Це силіконова формочка з напівсферичними бульбашками, яка буває різних кольорів, форм та розмірів. При натисканні на них – відчувається клацання.

Вартість такої забавки від 38 до двохсот гривень. Більшість опитаних нами дітей погодилися, що така забавка розслабляє.
Більшість тернополян зізналися, дізнались про  Поп Іт із соцмереж, адже там він викликав неабиякий ажіотаж. Та чи варто купувати такі іграшки дітям – думки розділилися.

Малюки можуть розпізнавати кольори, на швидкість натискати на кнопки з певними буквами, тобто плюсів багато, переконана одна із опитаних мам. Та і ціна не кусається. А от тернополянка Наталя зазначила, навіть за мінімальну ціну – придбала б для дитини щось корисніше, ніж поп іт. Адже є безліч речей, які випробувані часом. Ігри, які дійсно позитивно впливають і розвивають мозок. А поп іт – це тренд, на який купились і діти, і їхні батьки.

В іграшковому магазині є й аналоги, які можна придбати за ті ж самі кошти, які просять за поп-іт.

Експерти підкреслили, спершу цю іграшку створили для розвитку дрібної моторики рук і концентрації уваги в дітей, але згодом її почали використовувати для досягнення антистрес-ефекту. Психологиня Юлія Тарасюк зазначила, що іграшка негативно на дітей не впливає. Крім того, таким чином можна відволікти дітей від девайсів. Адже поп іт корисніший, і рухи які виконують діти – ті ж самі.

Самі ж батьки також розповіли, зазвичай купують популярні ігри через те, що вони трендові. Поп іт і сімпл дімбл мають чимало плюсів, тому дітям в цьому не відмовялють.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,