24.04.2024

Новини компаній

Понад тисячу банок харчування “КОКО” отримали діти в Тернополі

Ваша реклама

Смачна та корисна їжа для малюків.Більше тисячі баночок дитячого харчування безкоштовно передали для малюків з тернопільського центру реабілітації. Бренд “Наша Ряба” та благодійний фонд “МХП – Громаді” об’єднались, аби допомоги дитячим будинкам України та родинам з малюками віком від 6 місяців – 1,5 року. Їм саме корисно вживати куряче м’ясо. Тому “Коко” — це пюре з курятини для найменших.

“Один із напрямків роботи благодійного фонду “МХП-ГРОМАДІ” —громадське здоров’я, тому ми постійно дбаємо щоб громади мали можливість підтримувати як власне здоров’я, так і здоров’я найменших. Задля цього ми передаємо дитяче харчування “КОКО” бренду МХП Наша ряба в якості якого ми впевнена на всі 100%”, — відзначила представниця Благодійного фонду “МХП — Громаді” Марина Гревцова.

1350 банок дитячого харчування отримали у Тернопільському центрі реабілітації та розвитку дитини. Малюків одразу ж пригостили, аби вони змогли посмакувати смачненьким та отримати більше енергії для ігор. Дітки куштували із задоволенням. У центрі зараз є 18 вихованців, віком до року. Усі вони потребують здорового та збалансованого харчування, тому такі пюре їм корисні.

“Діти отримують в нас і овочеві пюре, і фруктові пюре, молочні каші і безлактозні кашки, а також м’ясні пюре. Щоб вони розвивались правильно, щоб їх кісточки укріплялися. Щоб малюки росли і не відчували жодних дефіцитів”, — пояснила в. о. медичного директора КНП “Тернопільський обласний центр реабілітації та розвитку дитини” Лариса Семків.

Пюре «Коко» чудово підійде вихованцям закладу в якості підгодовування.

“КОКО” — дитяче харчування з якісної курки з чистим складом. Без солі барвників та консервантів. Виготовлене з любов’ю. Тому ним можна годувати малюків та не хвилюватись за якість продукту”, — підкреслила Марина Гревцова.

Директорка центру реабілітації Інга Кубей з радістю підтримує цей благодійний проєкт та щиро рада тому, що в Україні є небайдужі люди, які долучаються до допомоги діткам. Каже, що таке харчування досить зручне у використанні, тому працівникам центру буде легше нагодувати дитину та забезпечити її харчування вітамінами. Інга Кубей наголосила, що таке пюре є дуже на часі, адже підійде і для харчування паліативних дітей, які отримують їжу через зонд.

Це не перший благодійний проєкт бренду «Наша Ряба» та Фонду «МХП-Громаді». Зазвичай працюють в кооперації з іншими бізнесами та відомими особистостями. Ще в березні вони передали понад 4 тисячі тонн продукту, для малечі з десяти областей. Таким чином харчування отримали понад 5 тисяч дітей. Ще 1000 малюків влітку отримала бокси з необхідними товарами. А нещодавно Бренд “Наша Ряба” та благодійний фонд “МХП – ГРОМАДІ” забезпечили дитячим харчуванням малюків зі запорізького дитячого будинку. Через постійні обстріли усіх діток перевезли на Львівщину, у м. Стрий. Адже зараз, як ніколи , важливо вберегти наших дітей.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,