28.04.2024

Поминальну молитву за трьома загиблими поліцейськими провели у Тернополі

Ваша реклама

Пом’янули колег, які полягли на передовій. Минув рік від дня загибелі трьох поліцейських з Тернопілля. Михайло Гудзь, Тарас Гогусь та Сергій Рудий загинули на Луганщині. Аби вшанувати пам’ять героїв правоохоронці зібрались на поминальну молитву.

Владика Теодор, котрий очолив поминальну службу, зазначив, що подвиг, мужність та жертва загиблих героїв скріпила усіх: “Ця трагедія стала для багатьох знаком ще більшої відваги та стійкості, ще більшого бажання йти до перемоги, не шкодуючи ні сил, ні здоров’я, бо так зробили побратими Михайло Сергій і Тарас”.

Геройську смерть на полі бою з московською навалою Михайло Гудзь, Тарас Гогусь, Сергій Рудий прийняли 26 квітня 2022 року. Трагедія сталася на Луганщині, де поліцейські в складі роти поліції особливого призначення “Тернопіль” несли службу.

Керівник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол, згадуючи цю трагічну подію, каже, що час не гоїть болю втрати: “Кожен день ми пам‘ятаємо про своїх побратимів і розуміємо, що їхня жертва не може бути марною. Вони завжди будуть нашою великою поліцейською родиною”.

Олександр Богомол передав родинам загиблих бійців фотоальбоми зі світлинами на яких — їхня робота в поліції та деякі архівні сімейні кадри.

Дружина Тараса Гогуся Галина, згадуючи чоловіка, каже, що досі важко повірити у те, що його немає в живих. “Але ми продовжуємо жити, переглядаємо фото, відео, на яких є Тарас, згадуємо, яким він був позитивним. Він живий у нашій пам‘яті, у наших серцях”.

Після поминальної служби поліцейські разом з родинами відвідали кладовища, де похоронені герої.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,