19.04.2024

Помічники св. Миколая відвідали Тернопільську міську дитячу лікарню

Ваша реклама

Небайдужі таки знайшлися. Від 17 грудня телеканал Тернопіль1 шукав тих, хто зможе здійснити мрію 13-річного Анатолія. Хлопець написав листа чудотворцю Миколаю і просив у нього електросамокат.

Толік  проходить курс лікування у Тернопільській міській дитячій лікарні. І на свято Миколая ми разом з благодійниками таки принесли подарунок хлопцеві.

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко переконаний, що всі дитячі мрії мають збуватися, а особливо тих дітей, які проходять лікування. Тож, коли дізналися про прохання 13-річного Анатолія про електросамокат, вирішили втілити його мрію у життя.

Окрім Анатолія, свої подарунки отримали й інші дітки, які зустрічали день святого Миколая в онкогематологічному відділенні. Хтось просив у листі чудотворця іграшки, хтось – теплі речі на зиму.

Голова Тернопільського осередку ГО “Асоціація жінок України «Дія»” Ольга Шахін також переконан в тому, що дитячі мрію мають збуватися. Тому ГО також взялася за допомогу чудотворцю у здійсненні дитячих бажань.

Напередодні маленькі пацієнти написали свої листи до чудотворця, в яких розповіли про те, що хотіли б отримати. Помічники ж зібрали всі подарунки і в день Святого Миколая привезли їх діткам.

Приносити подарунки діткам, які зустрічають святого Миколая в лікарні, вже стало доброю традицією – каже директор КНП “Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня” Андрій Артимович. Тому дякує благодійникам, які здійснюють дитячі мрії.

Окрім того, помічники отримали ще декілька листів від тих діток, які в день Миколая тільки потрапили до лікарні і не встигли отримати своїх подарунків. Тож, омріяне дітки отримають згодом.



Джерело | Т1 Новини