28.04.2024

Польська мова та література, українська мова та література: нова освітня програма Західноукраїнського національного університету

Креатор буд

У Західноукраїнському національному університеті відкрили нову спеціальність. Йдеться про освітню програму “Польська мова та література, українська мова та література”.

Ще у травні-червні університет започаткував волонтерські курси польської мови за підтримки партнерського ВУЗу – це Вища школа управління та адміністрації у польському місті Ополе. Це надихнуло частину учасників продовжувати вивчати культуру Польщі і, звісно, власну, завдяки новій освітній програмі – «Польська мова та література, українська мова та література».

Ця програма передбачає чимало державних місць. Для участі треба скласти мультипредметний тест і написати мотиваційний лист. Після завершення навчання випускники отримують два дипломи і зможуть влаштовуватись на роботу в Україні чи Польщі.

Нагадаємо, подавати документи до Західноукраїнського національного університету на освітній ступінь “бакалавр” вступники можуть з 29 липня.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,