26.04.2024

Поліцейський затримав чоловіка, який стріляв посеред вулиці в Білій

Креатор буд

Поліцейський затримав чоловіка, який стріляв посеред вулиці. ситуація трапилась у селі Біла, Тернопільського району.  

У справжнього поліцейського вихідних у службі не буває, він не може пройти повз, коли чиниться беззаконня. Підполковник поліції Тернопільщини Сергій Горяний довів це власним прикладом.

Недільного ранку Сергій з двома товаришами, підтримуючи фізичну форму, здійснювали пробіжку навколо ставу в селі Біла, Тернопільського району. Раптом почули постріли. Реакція колишнього оперативника була миттєвою – взяв курс до місця, звідки долинав звук стрільби.

«Серед вулиці помітив чоловіка у камуфляжі, той якраз ховав за пояс предмет, схожий на револьвер. На моє прохання підняти руки і не рухатися, зловмисник став відступати і різко спробував вихопити зброю. Однак моя реакція була швидшою. Озброєного незнайомця вдалося затримати та викликати наряд поліції», – розповів Сергій Горяний.

Співробітники патрульної поліції та Тернопільського відділення оперативно прибули на виклик затримали зловмисника. Ним виявився житель села Біла, 1971 року народження. Вилучений у нього предмет, схожий на револьвер, візуально нагадував саморобну зброю. Проте це ще з’ясують експерти.

Зловмиснику оголошено підозру за незаконне поводження зі зброєю. Йому загрожує від 2-х до 5-ти років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,