26.04.2024

Подарунок для 105 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ зробили самі ж солдати

Ваша реклама

Цікавий подарунок до Нового року. Бійці 105-ї окремої бригади тероборони зробили фірмовий календар.

Бригаду створили на Тернопільщині. Віталій Музика у мирному житті був власником друкарні у Харкові, а Олег Гевко — фотограф і відеоператор у Тернополі. За допомогою фахівців у Харкові розробили і виготовили такий календар. Зокрема, версткою і дизайном займався харків’янин.

“Я цим займався до війни і на даний момент працівники пробують працювати помаленьку і ми рішили такий подарунок зробити бригаді”, — каже солдат бригади Віталій Музика.

Календар роздрукували у двох форматах. Великий В3 і квартальний. Примітною частиною видання є нижня частина, до створення якої автори підійшли патріотично і з гумором.

“На нижній частині календаря розміщенні всі герби областей України, зокрема й Крим. А в цій частині ми трошки пожартували і вирішили внести герби тих областей, які колись були в складі України. Якщо бажають, можуть приєднуватись”, — пояснює Віталій Музика.

Це області, які межують з Україною. Брянська, Курська, Белгородська, Воронежська, Ростовська та Краснодарський край. Наклад календаря 2000 примірників формату В3 і 100 – квартального. Хто ж отримає календар — дізнавайтеся із сюжету.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,