29.03.2024

Побив до смерті знайомого: чоловіку з Кременеччини оголосили підозру

Ваша реклама

Розпивання алкоголю завершилося трагедією. Про бездиханне тіло невідомого чоловіка в одному із дворів Почаєва правоохоронцям повідомив місцевий житель.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала за вказаною адресою, виявила на тілі потерпілого численні тілесні ушкодження. Судово-медичний експерт підтвердив, що смерть 54-річного чоловіка, жителя Лановецької територіальної громади, настала в результаті ударів в різні частини тіла.

Працівники поліції встановили, що до смерті потерпілого причетний сам додзвонювач. Він фактично одразу зізнався у протиправному.

За словами підозрюваного, 8 вересня він зайшов в гості до знайомого, який розпивав спиртні напої із потерпілим. Між двома чоловіками виник словесний конфлікт. Суперечка розпочалася у помешканні. Розмова переросла в штурханину. Далі підозрюваний кілька разів вдарив співрозмовника по голові.

Після цього чоловіки вийшли на подвір’я, де продовжилася бійка. Потерпілий впав, а його кривдник ще кілька разів вдарив його, а після цього пішов додому. Подробиці про обставини страшного злочину — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,