26.04.2024

Плей-оф баскетбольної суперліги: “збиті льотчики” БК “Тернопіль” проти БК “Запоріжжя”

Креатор буд

Вже цієї п’ятниці, 14 травня, баскетбольний клуб “Тернопіль” зіграє перший матч плей-оф української баскетбольної суперліги. За підсумками регулярного чемпіонату суперником тернополян став БК “Запоріжжя”.

Настрій спортсменів бойовий, тому залишається тільки тренуватись.

Серед усіх, хто готується до матчів плейоф і Павло Буренко. Останні ігри чемпіонату розігруючий тернопільського клубу пропустив через травму. У чудовій формі зараз найрезультативніший гравець команди Омар Калхун. Він зазначив, що до гри готовий і відчуває, що в хорошій формі.

Останнє коло чемпіонату БК “Запоріжжя” провело досить вдало. Підопічні Валерія Плеханова виграли 9 із 10 матчів.
Зауважимо, матчі плей-оф української баскетбольної суперліги стартували 12 травня. Першими на паркеті зустрілися переможець регулярного чемпіонату “Київ-баскет” і “Черкаські мавпи”, які фінішували восьмими.

Та все ж про ігри регулярного чемпіонату у плей-оф можна забути – тут все починається із нуля. Боротьба за чемпіонство буде важкою для кожного.

Тернопіль, через невдале завершення сезону, фінішував на п’ятій сходинці, тому перші дві гри із Запоріжжям грає на виїзді. Наступного тижня – вдома. Команда, яка здобуде три перемоги – пройде у півфінал.

Нагадаємо, баскетбольний клуб “Тернопіль” проводить дебютний сезон у баскетбольній суперлізі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,