26.04.2024

Переселенка пів року розшукує домашнього улюбленця, який зник у Тернополі

Ваша реклама

Ця історія схожа на Детектив. Переселенка Ніна кілька місяців намагається розшукати свого кота Черниша. Тварина вискочила з автомобіля на масиві “Дружба” в Тернополі, коли її евакуйовували з Донеччини. Розшукати її не можуть і досі.

Як розповіла господарка Черниша, війна застала жінку за кордоном. У її рідному селі Долина на Донеччині залишалися домашні тварини. Серед них — і Черниш. Кота жінка планувала забрати в Іспанію, а весь цей час про чотирилапих піклувалися родичі.

Проте коли близькі постраждали внаслідок вибуху, а село опинилося на лінії фронту, домашні улюбленці були змушені виживати самотужки. Як тільки випала нагода, Ніна повернулася в Долину. Два тижні намагалася віднайти Черниша, проте марно.

Вістку про місцезнаходження кота дізналася згодом та випадково — з Інстаграму. Виявилося, що його прихистили військові 105 бригади, які обороняли Донбас. Проте забрати улюбленого Черниша Ніні знову не вдалося. Один із воїнів евакуйовував тварину до Тернополя. На масиві “Дружба” чотирилапий вискочив з автівки і втік.

Тепер господарка тварини сподівається, що Черниша вдасться розшукати у файному місті. У Ніни є непідтверджена інформація, що схожий кіт у зеленому ошийнику прибився до людей у селі Петриків. Жінка дуже просить тернополян посприяти у розшуку її Черниша. Вона перебуває в Україні та чекає на цю щасливу зустріч.

Особливі прикмети Черниша. Це кіт великої статури, чорного кольору та з зеленими очима. На спинці кілька біленьких волосин. Черниш практично не м’явкає, носить зелений ошийник. Чипований та кастрований. На лівому вусі у Черниша є невеликий шрам від укусу кота.

Будь-яку інформацію про кота можна повідомляти Ніні за телефоном 050-228-55-69.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,