29.04.2024

Оплатити комунальні послуги в один клік тернополяни можуть в оновленому застосунку “Е-Тернопіль”

Ваша реклама

Новий функціонал мобільного додатку «Е-Тернопіль». Відтепер містяни зможуть в один клік оплатити комунальні послуги та передати показники. Сьогодні у міській раді презентували не лише впровадження оплати комунальних послуг, а й авторизацію в особистий кабінет.

“Щоб авторизуватись, необхідно натиснути вхід ua, після цього обрати банківську систему, за якою хочете авторизуватись. Там доступні всі діючі банки. Це приват, моно і інші банківські системи. Відтак проводите всі кроки необхідні до вимог і встановлюєте пароль для входу”, — пояснює начальниця управління цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ Мар’яна Зварич.

У рубриці комунальні платежі, користувачі додатку “Е-Тернопіль” можуть додати не більше п’яти адрес. Зараз функціонал оплати комунальних послуг та подачі показників доступний лише для жителів міста Тернополя і Тернопільської громади.

Корисним є те, що після авторизації у додатку вам автоматично підтягне інформацію про попередні подані показники комунальних послуг.

У вкладці послуги містяни зможуть побачити свою заборгованість за місцем проживання в ті чи інші дати.

А ще в Тернополі продовжують працювати над розробкою нових сервісів.

“Згодом ми чекаємо на новий перелік послуг, над яким зараз працюємо. Це оплата за паркування, електронне опитування, портал муніципальних послуг”, — відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Зараз Мобільний додаток “Е-Тернопіль” став “містом у смартфоні”, де зібрані абсолютно усі сервіси міської ради. Зокрема у ньому є функціонал Де транспорт, карта укриттів та багато іншого.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,