25.04.2024

Оперативники Тернопільщини затримали групу квартирних злодіїв

Ваша реклама

Групу гастролерів, які спеціалізуються на квартирних крадіжках, шляхом підбору ключа, затримали оперативники карного розшуку Тернопільщини cпільно зі співробітниками департаменту стратегічних розслідувань Донецької області.

Працівники поліції встановили, що “гастролери” уже встигли обікрасти одну квартиру в Тернополі. Вони проникли до помешкання місцевої жительки. Злочин трапився 11 вересня в період з 7 до 11:45 дня. Саме в цей час в помешканні нікого не було.

Коли повернулися господарі, то застали в квартирі розгардіяш, а також виявили зникнення золотих виробів, американської та нашої валюти на суму близько 768 тисяч гривень.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів розшуківці вийшли на слід підозрюваних. Це – раніше судимі за майнові злочини жителі Маріуполя та Києва. Стало відомо і на якому транспорті їздять «домушники».

Затримали підозрюваних на території Кременецького району. Чоловіки намагалися втекти, протаранивши два службових поліцейських автомобіля. Проте це їм не вдалося.

Поліцейські вилучили речові докази, автотранспорт, на якому пересувалися злочинці, а також проводиться перевірка їх на причетність до інших злочинів, розповів начальник управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Анатолій Гуска.

Крадіїв затримали. Їм уже оголосили підозру згідно зі статтею 185 частина 5 ККУ та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 315 тисяч гривень.

Встановлюють оперативники і спільників затриманих, а також місце, де злодії заховали гроші. Триває слідство.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,