20.04.2024

Новий інтерактивний центр тепер доступний для студентів тернопільського вишу

Ваша реклама

Сучасне обладнання, кабінет поділений на зони та приємна робоча атмосфера. Все це тепер доступне у новому центрі освітніх та психологічних інтерактивних технологій. Його створили у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. Володимира Гнатюка.

Облаштували кабінет для того, аби студенти могли не тільки проводити там пари, але і організовували тренінги та цікаві зустрічі.

Як розповіла завідувачка кафедри психології розвитку і консультування ТНПУ Галина Радчук, цей кабінет готували більше року, а центр функціонує два.

Приміщення поділене на зони. Перша оформлена для викладача або тренера, друга — для слухачів. Та за потреби кімнату можна підлаштувати під вид заняття. Тут можна проводити звичайну лекцію або практичний тренінг.

За словами ректора вишу Богдана Буяка, ця аудиторія трансформується в різні варіанти проведення часу, підготовки до навчання, занять.

До слова, у кабінеті незабаром встановлять спеціальну мультимедійну сенсорну панель. Як зазначили в університеті, цей проєкт разом із оснащенням є одним із найдорожчих за цей рік.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,