30.04.2024

Незвичайна фотозона до Великодня з’явилася у Тернополі

Креатор буд

Подбали про довкілля та прикрасили двір. Мешканці тернопільської багатоповерхівки оздобили прибудинкову територію до Великодня. Тернополяни вивішали на дерева майже 200 писанок.

170 дерев’яних писанок на деревах. Мешканці будинку на вулиці Любомира Гузара разом з головою ОСББ Сергієм Лупаком вирішили прикрасити дерева до Великодніх свят.

Тетяна Козян — одна з тих, хто долучився до роботи. Каже, те що вони зробили їй подобається. Адже щодня проходячи повз у неї з’являється святковий настрій.

“Кожного року ми хочемо підняти настрій нашим співмешканцям і придумали так прикрасити дерева крашанками. Одного року купили на одне дерево, на другий рік придбали ше 50 крашанок і прикрасили ще трошки дерев”, — відзначає Тетяна.

Мешканці будинків 13 та 17 на вул. Любомира Гузара завжди підтримують чистоту в дворі. Тож неодноразово напередодні свят прикрашають дерева, висаджують кущі та квіти. Сергій Лупак — голова ОСББ цього двору. Розповідає, завжди з мешканцями дбають про прибудинкову територію.

Цього ж року вирішили докупити ще 70. Крашанки замовляли на Закарпатті, там вони помірної ціни та доброї якості. Зізнається, хвилювались, щоб прикраса не зіпсувалась від погодіх умов, і щоб люди не покрали. Писанки придбали зам кошти, які вдалося виручити від здачі сміття на переробку.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,