29.03.2024

Несправні електрощитові та електропроводки повинні полагодити в усіх будинках Тернополя

Креатор буд

Обстежити електрощитові та проводки, відремонтувати несправності. Таке першочергове завдання стоїть перед керівниками ОСББ та домоуправителями у Тернополі напередодні зимового періоду. Це пов’язано із підготовкою міста до непередбачуваних надзвичайних ситуацій, які можуть трапитись через військову агресію рф.

“Сьогодні одна з найбільших проблем – це електропроводка, а також стан електрощитових в житловому фонді. Оскільки почнеться зима, якщо будуть перебої з теплопостачанням дуже багато хто захоче грітись додатково електроприладами.

Це може спричинити до аварійних ситуацій, що може спричинити до того що елетропроводка просто погорить і без світла опиняться всі мешканці або під’їзду, або цілого будинку”, — відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Сергій Надал також підкреслив, що міськрада готова співфінансувати ремонт електрощитових у будинках. Це дозволить бути максимально готовими до будь-яких критичних ситуацій, пов’язаних з електроенергією.

На важливості справності електрощитових наголошують і у «Тернопільобленерго». Окрім цього, фахівці пояснюють, чому у випадку зникнення теплопостачання не варто зловживати елетроприладами. Мережі такого навантаження просто не витримають, підкреслив заступник головного інженера Тернопільського РЕМу Володимир Головачук. Подробиці дивіться в сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,