19.04.2024

Назвали переможців конкурсу “Різдвяне диво” у Тернополі

Ваша реклама

Святкові вихідні у Тернополі. Вчора на Театральному майдані тернополяни та гості міста слухали різдвяні колядки, щедрівки та віншування. Смакували смачною кутею, а головне дізнались преможців конкурсу “Різдвяне диво”. Тож як все відбувалось, дізнавалися наші журналісти.

Отже, найкращі роботи визначили у трьох номінаціях: “Різдвяна шопка”, “Вертепна атрибутика”, та “Ялинкова прикраса”.

Подяки від міського голови та грошові сертифікати отримали учасники конкурсу, котрі зайняли перші, другі та треті місця. Сергій Надал також подякував подякував військовим за можливість провести цей захід.

Олена Панкевич — керівниця колективу творчої групи гуртків “Колаж” та “Диво-вовна” Центру творчості дітей та юнацтва. Вони здобули перше місце у номінації “Ялинкова прикраса”. Над роботою, яку назвали “Колядники”, працювало 10 людей. Ідею подали викладачі, а учні гуртка із захопленням підтримали їх.

Під час заходу усі бажаючі могли скуштувати різдвяну кутю, якою пригощали студенти Галицького фахового коледжу. Відвідати виставки-ярмарки, і придбати вироби майстрів народної творчості Тернопільщини. Присутні кажуть, навіть попри важкі часи не варто забувати про українські звички і традиції.

Де можна переглянути роботи переможців конкурсу — дізнавайтеся із сюжету.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,