19.04.2024

Наскільки цьогоріч подорожчали іграшки, про які мріють маленькі тернополяни

Ваша реклама

За кілька днів в Україні почнуть святкувати Миколая. 6 грудня відзначають свято за Грегоріанським календарем. Частина маленьких тернополян вже очікують на прихід святого з подарунками. Які найпопулярніші серед дітей іграшки і яка вартість на цьогорічні подарунки — наші журналісти вирішили провести інспекцію з цін на ринку.

Цього року на тернопільському ринку ажіотажу на іграшки перед святом Миколая  не має. Олександра Германюк продає забавки вже 25 років. Каже, що зазвичай напередодні свята в рядах було повно покупців. Зараз їх в рази менше. Каже, значно подорожчали ціни — приблизно на 30-40%.

Тернополяни приходять, цікавляться вартістю іграшок. За словами продавчині перевагу надають українському виробнику.

Кожного року діти в святого Миколая замовляють різні забавки. Найпопулярнішими залишаються розвиваючі іграшки та конструктори. Цікаві дітворі і іграшкові динозаври.

Серед найдорожчих іграшок — це інтерактивні роботи, собаки та динозаври, машинки на пультах. Їхня вартість коливається від півтори тисячі гривень і до трьох. В середньому ціна на найпопулярніші товари — в межах 350-450 гривень за ляльку, невелику машинку, або ж м’яку іграшку. Тернополяни відзначають, це дорого, порівняно з минулими роками.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,