19.04.2024

Народний артист України: тернопільський співак Роман Рудий отримав державну нагороду

Креатор буд

Отримав звання народного артиста України. До дня Конституції України, вихідцю із Тернопільщини, указом президента присвоїли державну нагороду. А саме Роману Рудому – співакові-вокалісту, композиторові, аранжувальнику та одному із засновників гурту “Світозари”.

Чоловік зазначив, до цього визнання йшов увесь свій творчий шлях. За його словами, із народом близьким був завжди. І щоразу, виступаючи перед своїми шанувальниками розумів, що все робив і робить правильно. Адже саме народне визнання приносить натхнення і дарує сили на нові звершення. Роман Рудий додав, надзвичайно засумував за концертною атмосферою, якої не було через карантин. Та зараз вже гастролі, концерти і невимовні емоції.
Сьогодні, вже народний артист України, продовжує працювати над новим матеріалом. У розробці – багато пісень, адже результат залежить саме від натхнення. Тому відразу працює над кількома.
Роман Рудий так ззаначив, що званню народного артиста України дуже радий. І ця подія вселила у нього нові сили, аби й надалі тішити шанувальників своєю творчістю.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,