05.05.2024

Наркопритон на вулиці Коновальця викрили тернопільські правоохоронці

Креатор буд

Жінка організувала наркопритон у Тернополі. На це ще у лютому правоохоронцям поскаржилися сусіди. Люди зазначали, що після себе підозрілі відвідувачі однієї з квартир залишають біля будинку шприці, а з під’їздів зникають лампочки.

Проблемою зацікавилася поліція. За словами очільника управління Михайла Димиди, організували незаконний бізнес в багатоквартирному будинку двоє жителів обласного центру.

“Квартира належала 33-річній тернополянці. Вона в ній мешкала зі своєю неповнолітньою донькою. В наркопритон приходили люди, щоб не лише “розслабитися”, але й придбати необхідні наркотичні речовини”, — пояснює правоохоронець.

Поліція виявила, що жінка через інтернет-магазини закупляла марихуану й психотропні речовини. Частину товару продавала у своєму помешканні, іншу віддавала спільнику під реалізацію.

Зібравши достатню доказову базу, фахівці провели обшук у помешканні підозрюваної. Коли у квартиру зайшли силовики, то там знаходилося близько п’ятнадцяти наркоманів. Частина з них – раніше судимі за наркозлочини. Під час спецоперації слідчі вилучили наркотичні речовини, лампочки із залишками психотропної речовини, мобільні телефони та пакувальні матеріали.

Організаторці незаконних заробітків оголосили підозру. Суд обрав тернополянці запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 49 тисяч гривень. Питання по спільнику підозрюваної вирішується. Триває слідство.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,