19.04.2024

Найбільша PR-кампанія десятиліття: чому (не) потрібний аеропорт “Тернопіль”

Ваша реклама

Політичну епопею «Відновимо аеропорт» тернополяни спостерігають вже понад 20 років. Обіцянки, гучні заяви і пункти у передвиборчій програмі. Вже традиційно напередодні виборів знаходитися чимало політиків, які прикриваючись темою відновлення аеропорту, хотіли «проскочити» до місцевих чи Верховної рад.

Тому у заключній серії спецпроєкту телеканалів «ІНТБ» та «Т1 новини» – «Аеропорт «Тернопіль» – місія нездійсненна?» ми дамо відповідь єдине питання – чи відкриють в найближчому часі місцевий аеродром.

2 грудня 2021 року.  Після понад 8 годин суперечок нардепи приймають закон «Про державний бюджет України на 2022 рік». Так, на розвиток аеропортів депутати заклали 3 мільярди 55 мільйонів гривень. З них на аеропорт «Тернопіль» отримає …. нуль мільярдів, нуль мільйонів, нуль тисяч, нуль гривень. Чому так склалося, що маючи в раді 5 депутатів пропрезидентської більшості, один з яких є заступником голови бюджетного комітету, а також двох мажоритарників, стратегічно важливе для Тернопільщини питання  залишилося поза межами держбюджету?



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,