19.04.2024

Нагадали правила безпеки: поліцейські поспілкувались із учасниками дитячого табору у Тернополі

Креатор буд

Аби канікули були безпечними. Ювенальні поліцейські спільно працівниками кінологічного Центру завітали розважити вихованців дитячого табору, організованому при Тернопільській обласній бібліотеці для молоді.

Учням правоохоронці нагадали елементарні правила безпечної поведінки та перевірили їхні знання правил дорожнього руху, обговорили алгоритм дій в ситуаціях, які можуть бути небезпечними для життя та здоров’я.

Зі слів заступника директорки закладу Галини Якуб, працівники намагаються урізноманітнити дозвілля вихованців, а зустрічі з поліцейськими не тільки цікаві а й повчальні.

«У нашому таборі перебувають хлопчики та дівчатка віком від 8 до 12 років. є і з родин внутрішньо переміщених осіб. Ми залучаємо фахівців різних спеціальностей, аби їм було цікаво з ними поспілкуватися», — відзначила Галина Якуб.

Усі школярики радо спілкувалися з поліцейськими, втім найбільше вражень діти отримали від чотирилапих помічників. Вони з захопленням спостерігали, як собаки виконують команди, розпитували кінологів про особливості їх дресирування. Емоції дітвори — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,